zondag 11 mei 2014

Juwelen en moederdag



Deze week kregen we bezoek op onze school. Er waren 2 nieuwe kindjes, Suske en Wiske, die mee kwamen spelen op de speelplaats. Ze vonden tijdens de speeltijd plots een diamant! Ze vonden hem zo mooi dat ze hem aan hun tante Sidonia gaven, omdat zij zo lief was en altijd voor hen zorgde. Tante Sidonia was superblij met de diamant!

Omdat onze mama's ook zo goed voor ons zorgen als tante Sidonia voor Suske en Wiske, besloten we om voor onze mama's ook een mooi juweel te maken voor moederdag.

We maakten pareltjes van zoutdeeg, schilderden ze door ze door een doos met verf te laten rollen en regen ze daarna aan een touwtje.

We brachten ook spulletjes van onze mama's mee: halskettingen, armbandjes, ringen, schmink, handtassen, portefeuilles, hakschoenen, parfum, foto's,... We lieten allemaal zien in de kring, deden het aan en zetten het daarna op de kast.

We prikten ook hartjes waar we nadien mama en onszelf op tekenden.

We werden ook geschminkt en onze nagels werden gelakt zoals echte mama's en dan nam de juf een foto van ons voor het moederdagcadeautje. Zelfs de jongens wilden geschminkt worden zoals mama! :-)

Daarna pakte onze juf onze pakjes in zodat we onze mama's blij konden maken met het allermooiste juweel!

GELUKKIGE MOEDERDAG, MAMA'S!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat een reuze schattig moederdagkado! Dankjewel voor de mooie foto van eliza. De zusjes houden hier nu geregeld schminksessie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, die natuurlijke schoonheden hebben toch geen schmink nodig? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen